Dagelijks doe je van alles zonder er bij na te denken. Werken, spelen, koken, eten, praten etc. Op het moment dat je moe of ziek bent, wordt je pas geconfronteerd met het feit dat je geen energie of te weinig energie over hebt om je kind uit school te halen, een klant te bezoeken of het huis te stofzuigen.
Als er genoeg energie is, kunnen we blijkbaar onvermoeibaar doorgaan en als het op is, dan is het ook echt helemaal op. Een beetje balans in onze energievoorziening zou best wel handig zijn.
Energie kunnen we beïnvloeden door bewust te zijn waar onze grenzen liggen. Voel je eenmaal de grens en je durft daarop te anticiperen door keuzes te heroverwegen en aan te passen dan zit het wel goed met die balans.
De planeet Mars is een richting aangever voor energie. Als Mars in een vuurteken staat zoals Ram, Leeuw en Boogschutter dan is iemand super enthousiast en gaat er helemaal voor. Echter het moment om lichamelijk afgebrand raken is ook dichterbij.

Hoe zit het eigenlijk met jouw energie?
Zou je willen horen op welke manier jij je energie inzet en op welk levensgebied dit het meest zichtbaar is? Dan heb ik een mooi aanbod voor jou zodat je meteen inzicht krijgt wat jou gemakkelijk afgaat en wat lastig te handelen is.
Wees er wel snel bij want mijn aanbod is tijdelijk. Reageer je voor 31 december 2017 dan krijg je leuke korting op deze interessante sessie. Normaal kost een sessie €75. Nu betaal je slechts € 59.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *