Sandra Timmerman en ik sparren regelmatig over waar we tegenaan lopen in ons werk. Zij vertelde dat ze ideeën heeft over een volgende stap binnen haar Doterra Essentiële Oliën business waarbij zij teams leidt.  De gewenste vernieuwing geeft haar het gevoel hier wat alleen in staan en dat schept onzekerheid. Ze verzuchtte “wist ik maar wat ik het beste zou kunnen doen”. Zo’n uitspraak triggert mij als astroloog om gelijk in de persoonlijke horoscoop te bekijken welke planeet een belangrijke verschuiving maakt en op welk gebied dat is.
 
Bij Sandra zag ik dat het gebied van financiën en omgang met mensen op een dieper niveau geraakt wordt. De manier waarop geld verdiend of met geld omgegaan wordt, is toe aan herziening. De gebaande paden werken niet langer bevredigend en het is tijd om de bakens te verzetten, te vernieuwen. De stappen die Sandra wil zetten zal ze op eigen kracht mogen zetten.
Onzekerheid en angst voor het ongewisse houdt mensen vaak tegen om ja te zeggen tegen nieuwe plannen. Door contact te maken op een dieper niveau in haarzelf, weet ze of haar plan klopt. We zijn gewend om op een bepaalde manier met klanten te werken. Maar is het ook de beste manier? Het is tijd voor verandering en vernieuwing die Sandra wil bewerkstelligen. Het zal niet altijd makkelijk zijn maar voor haar persoonlijk zal ze hier veel kracht en ondernemerslust uit halen. En dat draagt natuurlijk ook bij in haar persoonlijke ontwikkeling. Sandra herkende deze duiding. Het gaf haar bevestiging dat haar denkbeelden kloppen en kracht om daadwerkelijk de stap te gaan zetten om bepaalde zaken anders aan te gaan pakken.
 
Sandra en ik vinden het heel waardevol om onze passie en expertise in te zetten om elkaar verder te helpen.
Heb jij ook iets waar je meer over zou willen weten? Je kunt (beeld)bel afspraak met mij maken. Het miniconsult kost €25.
 
Wil je meer weten over de Doterra Essentiele Oliën kijk dan op http://www.puur-olie.nl/ of via Facebook PUUR-Specials. Natuurlijk kan je zelf ook contact opnemen met Sandra.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *