Basiscursus Astrologie

Astrologie biedt de mogelijkheid om in een korte tijd met weinig gegevens veel inzicht in jezelf en de ander te krijgen. Naast de zon en de maan zijn er nog acht planeten die een blauwdruk vormen voor de mens die jij bent. Daarmee is trouwens niet je lot bepaald. Elke planeet vertegenwoordigt namelijk zeer veel mogelijkheden en energieën, die je stuk voor stuk gaat leren duiden. Je leert de horoscoop gebruiken als coaching instrument.

Je kunt je nu aanmelden en je eigen planning op maat maken voor de cursus astrologie waarbij je met je eigen horoscoop met een eigen groep (4-8 personen) op ongedwongen wijze de dierenriemtekens, planeten, huizen leert duiden. Je leert verrassende dingen over jezelf en van elkaar.

Je kunt je tot 1 september  aanmelden voor de cursus in september 2022. Deze wordt voornamelijk om de week gegeven en start op 15 september van 15 tot 17 uur of van 19.30 tot 21.30 uur. Laatste les 10 november.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur. Na de basiscursus kun je doorgaan met een  vervolgcursus mits er voldoende deelnemers zijn.

De kosten bedragen € 149,00. Voor dit bedrag krijg je 5 interessante lessen, jouw horoscooptekening, lesmateriaal en thee.

NIEUW

Heb je in het verleden al astrologiecursussen gedaan maar ben je je vaardigheden een beetje kwijt? Dan is de opfriscursus iets voor jou.

Deze cursus duurt 3 dagen en start op afspraak met om de week een les. De lessen vinden plaats op vrijdag van 10-12 uur. De kosten zijn €90,00

Bel me ook als je wel belangstelling hebt maar niet op de aangeboden tijd kunt. Dan kijken we samen naar andere mogelijkheden.

Locatie: Herderweg 11 Apeldoorn.

Hoe leuk is het om bij jouw thuis samen met vrienden en vriendinnen een astrologie cursus te volgen. Ik kom bij jou thuis of op een andere locatie in Nederland bij 4 tot 8 deelnemers. Neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.