Basiscursus Astrologie

Astrologie biedt de mogelijkheid om in een korte tijd met weinig gegevens veel inzicht in jezelf en de ander te krijgen. Naast de zon en de maan zijn er nog acht planeten die een blauwdruk vormen voor de mens die jij bent. Daarmee is trouwens niet je lot bepaald. Elke planeet vertegenwoordigt namelijk zeer veel mogelijkheden en energieën, die je stuk voor stuk gaat leren duiden. Je leert de horoscoop gebruiken als coaching instrument.

Je kunt je nu aanmelden voor de cursus astrologie waarbij je met je eigen horoscoop in kleine groepjes (4-8 personen) op ongedwongen wijze de dierenriemtekens, planeten, huizen leert duiden. Je leert verrassende dingen over jezelf en van elkaar.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur en wordt om de week gegeven. Na de basiscursus kun je doorgaan met een  vervolgcursus.

De kosten bedragen € 125,00. Voor dit bedrag krijg je 5 interessante lessen, jouw horoscooptekening, lesmateriaal en thee.

Locatie: Herderweg 11 Apeldoorn.

Ik geef de cursus ook bij jou thuis of op een andere locatie in Nederland bij 4 tot 8 deelnemers. Neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.