Basiscursus Astrologie

Astrologie biedt de mogelijkheid om in een korte tijd met weinig gegevens veel inzicht in jezelf en de ander te krijgen. Naast de zon en de maan zijn er nog acht planeten die een blauwdruk vormen voor de mens die jij bent. Daarmee is trouwens niet je lot bepaald. Elke planeet vertegenwoordigt namelijk zeer veel mogelijkheden en energieën, die je stuk voor stuk gaat leren duiden. Je leert de horoscoop gebruiken als coaching instrument.

Je kunt je nu aanmelden voor de cursus astrologie waarbij we  met de eigen horoscoop op ongedwongen wijze de dierenriemtekens, planeten, huizen leert duiden. Je leert verrassende dingen over jezelf en van elkaar.

De eerstvolgende avondcursus start in februari 2023. Lessen op 8 en 22 februari, 8 en 22 maart, 5 en 19 april, 10 en 24 mei en 7 juni. De lessen zijn van 19.30 tot 21.30 uur.

De eerstvolgende middagcursus start in februari 2023. Lessen 1 en 15 februari, 1, 15 en 29 maart, 19 april, 3, 17 en 31 mei van 14.30 tot 16.30 uur.

De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur. De groep bestaat uit 4 tot 8 deelnemers. Na de basiscursus kun je doorgaan met een vervolgcursus mits er voldoende deelnemers zijn. De kosten bedragen € 298,00. Voor dit bedrag krijg je 10 interessante lessen, jouw horoscooptekening, lesmateriaal en thee.

In april start de basiscursus nogmaals. Echter nu met 5 lessen in verband met de zomervakantie. Lesdata van deze avondcursus zijn 4 en 18 april, 9 en 23 mei en 13 juni van 19.30 tot 21.30 uur. 5 lessen zijn wat weinig voor deze materie. Bij voldoende belangstelling wordt de cursus in september vervolgd. Kosten €149 voor 5 lessen, lesmateriaal en thee.

Voorspellende astrologie

Heb je al een basiscursus gedaan dan ben je welkom om meer over astrologie te leren. In dit blok gaan we ons richten op de voorspellende kant van astrologie. Niet in de zin van in maart win je een geldprijs of iets dergelijks. Jullie gaan leren hoe je aan de hand van de actuele planeetstanden kan bekijken welke leefgebieden aangeraakt gaan worden en wat dat dan betekent.

De  lesdata van deze avondcursus zijn 6 en 20 april, 25 mei en 8 en 22 juni van 19.30 tot 21.30 uur. 5 lessen zijn wat weinig voor deze materie. Bij voldoende belangstelling wordt de cursus in september vervolgd. Kosten €149 voor 5 lessen, lesmateriaal en thee.

Duidingsgroep

Heb je in het verleden al astrologiecursussen gedaan maar ben je je vaardigheden een beetje kwijt? Dan is de opfriscursus iets voor jou.

Deze cursus duurt 3 dagen en start op afspraak met om de week een les. De lessen vinden plaats op een vrijdag van 10-12 uur. De kosten zijn €90,00

Bel me ook als je wel belangstelling hebt maar niet op de aangeboden tijd kunt. Dan kijken we samen naar andere mogelijkheden.

Locatie: Herderweg 11 Apeldoorn.

Hoe leuk is het om bij jouw thuis samen met vrienden en vriendinnen een astrologie cursus te volgen. Ik kom bij jou thuis of op een andere locatie in Nederland bij 4 tot 8 deelnemers. Neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten. Bel of mail me dan even.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.