Ervaringen van cliënten:

Mijn horoscoop bespreking met Angela was erg prettig, met zorgvuldigheid is er gekeken naar mijn beroepsprofiel, waarbij verschillende dingen voor mij op zijn plek vielen.

Allerlei kwaliteiten en mogelijkheden werden genoemd en aan welk levensdoel ik kan gaan werken. Dit is voor verhelderend omdat ik momenteel baanloos ben en studerende.

Sectoren die passend zijn voor mij in de toekomst was herkenbaar en geeft mij de bevestiging dat ik met mijn studie op de goede weg ben. Aan de orde kwamen verder talenten, benodigdheden, aandachtsgebieden en interessegebieden. Angela gaat hier zorgvuldig mee om en zij neemt alle tijd die nodig is voor het consult. Dank je wel voor deze prettige horoscoop bespreking. Anneke (16-11-2017).

Mijn horoscoopduiding door Angela betrof herkenbare aspecten die in mijn leven ‘n belangrijke rol spelen. Angela weet deze helder en duidelijk uit te leggen en goed onder woorden te brengen. Carmen (51).

Confronterend en spannend, vind ik de horoscooplezing die Angela mij gaf. Het wel en wee van mijn horoscoop heb ik op geluidsopname van haar gekregen en in de weken erna drie keren beluisterd. Telkens kwam ik weer tot verbeterde inzichten, dat de zon en de maan en de planeten zo op mij inwerken vind ik ronduit fascinerend. Ik vind nu verklaringen voor de dingen die ik deed zoals ik ze deed en heden doe, motivaties achteraf en uit onverwachte hoek zal ik maar zeggen. Mechanismes vanuit onvervulde behoefte en hun effecten worden mij veelal nu pas duidelijk. Het belangrijkste is echter, dat ik in mijn verleden niet vorm en inhoud gaf aan wat ik qua horoscoop in mij heb maar in mijn nabije toekomst bewuster en alerter keuzes kan maken nu ik meer over mijzelf weet. Ik (h)erken nu kansen die ik vóór de sessie met Angela niet zag… Ton van Bedaf (58).

Vanmorgen heb ik mijn horoscoop weer eens doorgelezen, en ben met stomme verbazing weer eens goed wakker geworden. Het betreft mijn gezondheid en mijn alleen voelen. Ik hoop er door heen te worstelen en geef het de tijd. Maar ondanks alles ben ik positief, een stukje van mij dus. Angela, dit heb je allemaal aangegeven in de horoscoop, heel duidelijk en goed verwoord. Dit wilde ik je even vertellen. Heel veel sterkte met je mooie werk. Elizabeth.