In de workshop Innerlijk Leiderschap gaan we in een breder perspectief kijken naar de verschillende kanten  van onszelf op gebied van gedrag, emotie en handelen.  Wij zijn geneigd om waar te nemen vanuit ons eigen perspectief en bewustzijn om te reageren op gebeurtenissen om ons heen. Hoe zou het zijn als we onszelf vanuit innerlijk leiderschap op een andere plek zetten en vanuit daar waarnemen? Je wordt meegenomen in een verhaal over de elementen en gaat ervaren wat de elementen met je doen en wordt al een beetje duidelijk waar jouw leiderschap vaardigheden liggen of wat je daarin hindert.

Persoonlijke blokkades kunnen je leiderschap behoorlijk beïnvloeden. Triggers kunnen onverwachts een luikje openen waardoor iemand bijvoorbeeld een geconditioneerd reactie heeft of er een oud verdriet vrij komt. Deze al dan niet bewust gevoelde emoties zijn de bron van ons gedrag. Het getoonde gedrag kan verschillend zijn maar de onderliggende basis is altijd gericht op het zorgen voor een veilig gevoel. De een doet dat door zich te laten gelden, de ander door zich terug te trekken. Overschreeuwen en vermijden zijn reacties van persoonlijke blokkades. Ze hebben een grote invloed op je innerlijk leiderschap

Om persoonlijke blokkades beter te kunnen begrijpen, kunnen we bijvoorbeeld eens kijken naar cycli van de planeten Saturnus en Pluto. Saturnus toont ons niet alleen waar onze leiderschap kwaliteiten liggen maar ook waar onze angst ligt. De plaatsing van Pluto in de geboortehoroscoop vertelt iets over o.a.  innerlijke kracht, transformatie en tot de kern gaan.
De planeet Mars toont hoe je energie in zaken steekt en waar laat jij je gelden. Actie is de sleutel tussen een balans creëren tussen denken en voelen.

Astrologie

De geboortehoroscoop biedt een manier om de gebeurtenissen op macro- en microniveau met elkaar te verbinden.

Aan de tekens van de dierenriem (Ram, Stier, Tweelingen etc.) en  de planeten (venus, mars etc.) is een betekenis toegekend die parallel lijkt te lopen met ons leven. Dit wordt synchroniciteit genoemd.

Een geboortehoroscoop wordt uitgerekend op basis van de geboortetijd, geboortedatum en geboorteplaats. Geef bij je opgave je geboortegegevens door. Angela zal dan jouw horoscooptekening printen en jouw persoonlijke stand van Mars, Saturnus en Pluto meenemen in de workshop.  

Workshop Innerlijk Leiderschap

Doelgroep: ZZP-ers,  managers, netwerken, teams, intervisiegroepen, studenten, vereniging en belangstellenden.
Doel:  Zicht krijgen op je innerlijke leiderschap en weerstand hierop en talenten. Dit bewust worden zet aan tot groei en het zetten van nieuwe stappen.

Groepsgrootte: 8-14 personen.
Tijdsduur: 1 dagdeel.        Locatie in Apeldoorn

Data workshop Innerlijk Leiderschap: 

10 maart  9.00 tot 13 uur. 

Investering: € 75  incl. thee en lekkers.

Investering voor groepen: € 750 op jullie locatie.  Bel voor meer informatie 06 – 52075350

De workshop kan op een andere gewenste datum gepland worden. Bel me dan om te overleggen.

Ervaringen workshop Innerlijk Leiderschap:

Ik  ben gefascineerd door de taal van de planeten en sterrenbeelden. Wat ik meeneem is dat ik bewust ben van mijn plek in het universum en dat ik wat ik ook doe, hoe klein ook, impact heeft op het grote geheel. Alida

 De elementen oefening bracht mij aanvankelijk in verwarring en weerstand. Even later kon ik voelen waar dat mee te maken had. De training heeft mij beter laten begrijpen hoe ik mijn eigen wensen in vervulling kan laten gaan. Ik heb nu een beter beeld in wat mijn dient en tegenwerkt. Helen

Mijn man en familie vertelden mij al jaren wat mijn probleem was. Ik stoorde me daaraan en begreep het ook niet. Tijdens de workshop Innerlijk Leiderschap viel het kwartje en begreep ik ineens wat ze al die tijd bedoelden. Ik ervaarde veel emoties maar hierdoor kon ik een grote stap vooruit maken. Chantal.