Wat zoek jij in een partner en waar wordt jij gelukkig van? Maar zorgt jouw manier van aantrekken ook voor de partner met wie je samen door het leven wilt gaan?

Vanuit een astrologische invalshoek kijken we op speelse wijze naar de liefde. We gaan ontdekken dat niet iedereen op dezelfde wijze een vrouw of man probeert aan te trekken en waar dat mee te maken heeft. Wat voor type partner vindt jij leuk? Dat komen we allemaal te weten in deze workshop. Met humor leren we zien hoe onze mannelijk en vrouwelijke kant zich met elkaar verhouden.

De workshop is voor iedereen die harmonieus met relaties wil omgaan. Denk niet alleen aan de liefdesrelatie maar ook aan de relatie met een vriend(in) of zakenrelatie.

De workshop van 1,5 uur bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De rol van de elementen in de liefde
  • Venus: de vrouwelijke planeet van de liefde
  • Mars: de mannelijke planeet van de liefde
  • Elementcombinaties in relaties

In principe is het niet nodig om geboortegegevens aan te leveren. Wel leuk om deze gegevens wel te ontvangen want dan print ik van alle deelnemers een horoscooptekening. In dat geval is het van belang dat ik een week voor de workshop de volgende gegevens ontvangen heb.

Naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd (is te verkrijgen bij de burgerlijke stand van de gemeente waarin je geboren bent. Vaak zijn daar wel kosten aan verbonden).

Prijs: € 25 per persoon (op basis van 10 deelnemers, excl. btw).

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.